Kycklingfile fylld med pesto & mozzarella..

0kommentarer


Klockan var vid 5-tiden när vi kom hem från Uppsala och vi hade inte ätit någon middag, så min första tanke var PIZZA eftersom jag var så trött men bestämde mig för att göra en favorit istället Kyckling fylld med pesto & mozzarella. Nu sitter jag här proppmätt och är så glad för att jag inte åkte och köpte Pizza!! Här kommer recpetet och lite bilder på dagens middag;
1. Grilla kycklingfilen ca 5min på varje sida, den ska få lite färg.
2. Skär kycklingfilen i mitten men inte hela vägen igenom.
3. Blanda mozzarella, pesto, salt, peppar och cayenpeppar i en skål.
4. Fyll kycklingfilen med mozzarellablandningen. (brevid har jag barnens kycklingfile som jag bara har grillat lätt sedan kryddat med grillkrydda)
5. In i ugnen.
När jag lagar mat så brukar jag alltid göra lite extra så man har till matlådan och även så på helgerna. In i frysen bara så har ni en underbar lunch på måndag!!
Till detta så gjorde jag ugnbakade morötter och potatis;
1. Skala potatis och morötter.
2. Strimla och lägg i en ugnsform.
3. Blanda med peppar, salt, rosmarin, vitlök och olivolja.
4. Ställ in i ugnen tillsammans med kycklingen.

Och så även en av mina favoriter chili och lime stekta champinjoner;
1. Dela champinjoner
2. Stek i margarin.
3. Pressa i lite lime, citron och en vitlöksklyfta.
4. Salta och peppra.
5. Hacka lite chili och lägg i.
Voila så har ni en underbar middag som inte är så dyr och smakar underbart!!! Bon apetit!!

Kommentera

Publiceras ej