Årets kock 2013
0kommentarer
För 2 v sedan fick jag förfrågan att vara hovmästare under middagen på Årets kock. Självklart svarade jag Ja och igår så började vi kl 15.00 att duka upp i stora salen på Waterfront. 1100 personer skulle äta och dricka under 3 timmar. Vi var klara med uppdukningen kl. 20.30!! Vi var sammanlagt 6 hovmästare, 78 serviser!!! 21.00 gick första förrätterna ut och då till Honörs bordet där juryn från tävlingen Årets kock satt, vinnaren av Årets kock och andra kända kockar och sist även prins Carl Pilip! Och gissa vem som fick äran att servera honom?! Just det- jag!! Var så nervös att jag skulle spilla eller tappa bricka med soppskålarna men det gick hur bra som helst och han tackade efteråt för bra service och god mat!!! 😝
Vi kämpade på tills kl 03.00 utan paus, så ni kan ju förstå att jag var helt slut när jag la mig ner i sängen kl 04 imorse. Men det var super roligt!!!
Kommentera